Portretfotografie

Sinds een paar maanden ben ik bezig me meer op portretfotografie te focussen. Erg leuk om te doen. Zoals je wellicht al hebt gezien, is ook de prijslijst op de site al een tijd live en er zijn al best wel wat klantjes geweest. 

Wil je nieuwe foto’s voor je LinkedIn of ander social mediaprofiel? Wil je je familie leuk op de foto zetten als cadeau voor oma of opa? Je dochter of zoon op een speelse manier in het park op de foto zetten? Kies dan voor portretfotografie bij astridsfotos.nl. Ik kom zowel op locatie (afhankelijk van afstand zit daar een extra tarief aan verbonden), we kunnen  naar buiten, de studio in, of – bij grotere groepen – heb ik de beschikking over meerdere externe locaties. 

Voor ieder wat wils, mail of bel voor ideeën!

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.