Kinderen zoeken Paaseieren in De Oranjetuin Barendrecht

Kinderen zoeken paaseieren in De Oranjetuin Barendrecht

Gisteren, 31 maart 2018, was er in De Oranjetuin te Barendrecht een evenement: paaseieren zoeken voor de kinderen! Omdat mijn nichtje daar aanwezig was met nog wat vriendjes en vriendinnetjes, was dit een uitgelezen moment om met de fotocamera erop uit te trekken. Tegen de verwachting in was het weer fantastisch, we hebben zelfs nog bijna een uur van de zon kunnen genieten.

Veel blije kinderen die hard zochten naar de eitjes, om maar te mogen winnen. Helaas ken ik niet alle kinderen en hun ouders en wil ik dan ook niet alles delen op mijn site. Ik deel foto’s, met name de close-ups, alleen maar als ik hier uitdrukkelijk toestemming voor heb. Een aantal mama’s en papa’s hebben wel toestemming gegeven en die foto’s vind je hier terug. Heerlijk kijken naar de inspanning die het kostte om alle paaseieren te vinden.

Eerlijk gezegd was ik uitermate lui deze ochtend. De zon scheen, zoals al eerder gezegd. Er was een bankje. Ik ben gewoon gaan zitten met camera in de hand en heb foto’s genomen van de kinderen die langs kwamen rennen. Ik had wel een 70-300mm telezoom lens bij me, dus het bereik was redelijk, ook als de onderwerpen wat verder weg stonden. De foto’s zijn in een uur of anderhalf genomen, het uitzoeken en de bewerking ben ik gisterenavond tot middernacht mee bezig geweest. Maar het resultaat mag er zijn. Ik gebruik onder andere¬†Lightroom om bijvoorbeeld kleuren aan te passen indien nodig. Een enkele is daarna nog bewerkt met Photoshop.

Meer foto’s van mensen vind je op de pagina Portfolio mensen.

Kinderen, Oranjetuin Barendrecht

kinderen Oranjetuin Barendrecht

Deze diashow vereist JavaScript.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.