Fotocursus maart 2018

Inmiddels ben ik alweer  een tijdje met fotografie bezig. Begonnen met een compactcamera, inmiddels bezig met de tweede spiegelreflex. Overigens ben ik nog steeds supertevreden met mijn Nikon D7000!

Sinds ik geen gage ontvang voor het maken van reclame: genoeg over Nikon.

Hieronder wat resultaten van een van de fotocursussen van de afgelopen tijd. Deze was in Rotterdam.

Binnenkort zal ik eens kijken voor vervolg hierop. En natuurlijk wil ik aan de wandel met diadame.nl. Wellicht dat ik daarvan nog een hoop kan opsteken. Maar dan moet iemand eerst wat warmer weer bestellen. 7 graden eind maart, dat is geen pretje. Mijn vingers kunnen amper langer dan 10 minuten de camera vasthouden.

Hieronder een aantal resultaten van 10 maart. Binnenkort meer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.