Babyschoenen

Vanmiddag was het weer niet al te best. Dus dan maar een onderwerp binnen proberen te fotograferen. Terwijl ik bezig was met foto’s maken van mijn oude babyschoentjes, stak mijn Rottweiler Spencer zijn neus weer eens in mijn zaken. Zowel de definitieve foto als de ‘neusfoto’ heb ik geüpload. De foto met de neus is scherp op allesbehalve zijn neus, maar hij is te grappig om hier niet plaatsen.

De foto is genomen op een witte deken. De schoentjes zijn wit. Natuurlijke belichting, ik heb geen flits gebruikt en de foto iets nabewerkt in Lightroom.

Verder info: Nikon D7000, Sigma 17-55mm f/2.8
EXIF 50mm 1/80 f/2.8 ISO100

Deze diashow vereist JavaScript.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.